Pressemeddelelse
28. marts 2019
 
 
 
 
 
 

Næstved er parat til DM i Skills

 
 
 
 

Om ganske få dage kommer Danmarks dygtigste lærlinge og elever til Næstved for at deltage i DM i Skills. Næstved Kommune har forberedt DM i Skills i langt over et år og er nu parate til at åbne dørene i Arena Næstved for de mange besøgende. 

 
 
 
 

Det er bl.a. frisørerne, der konkurrerer til DM i Skills. Foto: Per Daugaard/SkillsDenmark

 
 
 
 

Torsdag morgen kl. 9.00 går det løs - begivenheden som Næstved har ventet på med spænding. DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for kloge hænder går i gang, og lørdag middag vil Danmarks bedste bagerlærling, SoSo-elev, autolakererlærling og 40 andre fag blive kåret. 


I den mellemliggende periode vil der blive dystet på livet løs, og hele Arena Næstved vil koge af intensitet og kappelyst. Arrangementet er så stort, at der ikke er plads inde i Arena Næstved og de tilhørende haller, derfor er der rejst 13.000 kvm telte på parkeringspladsen og boldbanerne. Derfor er der også plads til flere demonstrationsfag og 54 særlige Prøv, Mærk og Føl-stande, hvor hele familien kan prøve alt fra at gætte meltyper til at tække et tag og mange, mange andre ting. 

 

- DM i Skills bliver det største arrangement i Næstved i mands minde. Det er en enestående lejlighed til at vise, at vi godt kan huse arrangementer af denne størrelse i Næstved. Jeg glæder mig til at opleve konkurrencerne på tætteste hold og sammen med hele Næstved mærke den entusiasme og glæde, som jeg er sikker på, at Arena Næstved kommer til at ose af, siger Carsten Rasmussen, borgmester i Næstved Kommune.


I alt forventer SkillsDenmark og Næstved Kommune op mod 50.000 besøgende fordelt på de tre dage, DM i Skills varer. Det betyder også, at der er lavet særlige parkeringsforanstaltninger. Hele området omkring Arena Næstved vil være afspærret, og der er lavet en fjernparkering ved Holsted Allé bag Bilka. Fra fjernparkeringen vil der afgå shuttlebusser hvert 7. minut med ekstra opsamling på Kvægtorvet.


Der er gratis adgang til DM i Skills. Læs mere om programmet og parkering her: www.mærknæstved.dk/skills

 

Find flere billeder på www.skillsdenmark.dk

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Carsten Rasmussen, borgmester i Næstved Kommune, tlf. 5588 5000, mail: caras@naestved.dk
Pia Hegner, projektleder for DM i Skills, Næstved Kommune, tlf. 3069 5903, tlf. paheg@naestved.dk